Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Om oss

J.B Kristiansen AS er et entreprenør firma som ble opprettet av Jonas Buvik Kristiansen i 2015. Først som ett ENK som blei omdanna til AS i 2022 med tilhold i Nes i Akershus. Helt siden oppstarten har bedriften tatt på seg både store og små jobber i egen regi og timekjøring for andre entreprenører. Vi utfører oppdrag hovedsakelig alt innen graving på sentrale østlandsområdet.


Bedriften har igjennom tiden bygd seg opp en god faglig kompetanse og tyngde i bedriften både på utførende og planlegging av prosjekter pr i dag er det 4 heltids ansatte. Ved behov har vi faste innleide med god fagkunnskap som vi benytter oss av.

Du skal da som kunde være sikker på at når du har engasjert J.B Kristiansen AS får du utført en jobb med kvalitet i alle ledd!


J. B Kristiansen AS innehar sentral godkjenning tiltaksklasse 2 for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven, firmaet er også registrert i StartBANK, samt at vi er sertifisert som Miljøfyrtårn, tillegg er vi er en MEF bedrift. Noe som viser vår kvalitet og seriøsitets stempel utad


Historien

I 2008 Begynte Jonas Buvik Kristiansen som lærling hos Huser Entreprenør AS i anleggsmaskinførerfaget. Helt ifra starten har han vært med på både store og små jobben i egen regi som veibygging, bolig og industritomter, nydyrking og planering. Timekjøring for andre entreprenører på større anleggsprosjekter rundt omkring i Norge har det også vært. Motorveg utbygginger, Industritomter og Kraftutbygging, denne erfaringen tar vi nytte av hver dag.

.

 


 

Share on Facebook